19-06-2022 - 10:56

 

De TC kan vol trots vermelden er in geslaagd te zijn om de selectie te versterken met het aantrekken van aanvaller Ilias Boudouni. Deze 23-jarige aanvaller komt over van Tweede Divisionist IJsselmeervogels.

De in Hoorn woonachtige Boudouni begon zijn loopbaan bij het Hoornse Hollandia. Via AFC ’34, Volendam O17, Zeeburgia O19, Almere City O19 en het Portugese Rio Ave O19 en O23 laveerde de talentvolle Boudouni tussen het spelen op hoog amateurniveau en het onderdeel zijn van een professionele jeugdopleiding.

In januari 2019 keerde Boudouni vanuit het Portugese Vila do Conde, waar Rio Ave haar wedstrijden speelt, terug naar Nederland om bij Ajax Amateurs aan te sluiten. Bij Ajax werd de ambitieuze aanvaller direct basisspeler in het eerste elftal, waar hij dankzij zijn goede zeer spel in dat anderhalve seizoen opviel bij grote clubs als vv Katwijk en IJsselmeervogels. Vorig seizoen kwam hij uit voor IJsselmeervogels en in het kielzog van zijn ploeggenoot bij IJsselmeervogels Eef van Riel komt hij nu dus ook over naar vv Scherpenzeel.

Met Ilias halen we een talentvolle en zeer behendige speler binnen die op meerdere posities voorin inzetbaar is. Hij bezit over een goede individuele actie en kan ook met zijn snelheid voor gevaar zorgen. Verder is Ilias enorm gedreven en hij kan niet wachten om zich te laten zien bij vv Scherpenzeel. Dat past goed binnen de visie van de technische commissie en wij zullen hem daarin ook ondersteunen.

Wij wensen Ilias veel succes bij vv Scherpenzeel en hopen dat hij de club vele mooie momenten zal bezorgen.

 

Bestuur en TC vv Scherpenzeel

 

 

Media Henkie